Aan- en verbouw

U bent nog steeds tevreden over uw huis. Het zou alleen best wat groter mogen zijn. Een grotere woonkamer, een mooie tuinkamer, extra slaapkamers, of een praktische hobbykamer. Verhuizen wilt u alleen niet. Een aanbouw is dan een prima oplossing.

Duurzaam bouwen met houtskeletbouw

Nieuwbouw of aanbouw; wij kiezen zo veel mogelijk voor duurzame oplossingen. Zo bouwen we het liefst met kant en klare houten wand- en dakelementen: prefab houtskeletbouw. Bouwen met hout zorgt voor een forse CO2-besparing. Het broeikasgas blijft namelijk opgeslagen in het hout. En we voorkomen de uitstoot van CO2 bij de productie van andere bouwmaterialen. We kunnen daarin nog een stap verder gaan en ook de verdiepingsvloeren uitvoeren in massief, kruislings verlijmd, 24cm dik hout zodat alleen de fundering en de vloer van de begane grond nog uitgevoerd hoeven te worden in beton.

Houtskeletbouw betekent trouwens niet automatisch dat u een houten huis krijgt. De afwerking bepaalt hoe uw huis er uiteindelijk uit gaat zien. Steen, hout of een ander materiaal. Het maakt dus niet hoe uw huis er van buiten uit moet zien.

Aanbouwen is vaak ook verbouwen

Een aanbouw heeft natuurlijk gevolgen voor uw huis. Een doorbraak naar het nieuwe gedeelte bijvoorbeeld. Voor een nieuwe deur of zelfs een kamerbrede doorgang. U zegt maar wat u in gedachte heeft. Wij bekijken welke bouwkundige aanpassingen daarvoor nodig zijn. En hoe we de aanbouw het mooist op uw huis kunnen laten aansluiten.

Wonen en bouwen
Wonen en bouwen in hetzelfde huis is niet altijd prettig. Wij weten dat als geen ander. U mag erop vertrouwen dat we daar rekening mee houden. We werken eerst zo veel mogelijk buiten uw huis aan de nieuwe aanbouw. Pas als deze zo goed als klaar is, maken we de doorgang. Dat voorkomt veel stof, rommel en lawaai in uw huis.

Onze kracht: luisteren en meedenken

U ziet het: wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen en ideeën. Samen bespreken we dan hoe uw aanbouw eruit komt te zien! Dat is namelijk onze kracht: luisteren naar wat u wilt en meedenken over hoe we dat kunnen uitvoeren.

Meer weten over hoe we met u aan de slag gaan? Kijk dan op Onze werkwijze.

Nieuwsgierig geworden?
Laten we dan een afspraak maken! Dan bespreken we samen uw wensen.
Ga naar onze contact pagina om contact met ons op te nemen.

IMPRESSIE

Hieronder staan een aantal impressie foto’s om een goede indruk te krijgen over onze aan- en verbouw projecten.

Over Aannemersbedrijf Scholtmeijer

U bent zelf aan het klussen/verbouwen en zit met vragen of u heeft een bouwkundig probleem en weet niet goed wat te doen? Scholtmeijer verzorgt voor u professioneel advies.

Aannemersbedrijf Scholtmeijer is een oud bedrijf dat al generaties lang van vader op zoon over gaat. Sinds meer dan 100 jaar staat aannemersbedrijf Scholtmeijer bekend als een betrouwbaar en kwalitatief uitstekend bedrijf dat er altijd naar streeft vakwerk te leveren tegen een concurrerende prijs.

Onze kracht is, dat wij met u meedenken. Telkens blijkt dit het fundament voor een goede samenwerking. Het blijft echter niet alleen bij meedenken, ook de uitvoering gebeurt volgens de hoogst denkbare standaard, door mensen die weten waar ze het over hebben en van aanpakken weten. Aannemersbedrijf Scholtmeijer is dan ook op verschillende gebieden gecertificeerd o.a. met het Politiekeurmerk Veilig Wonen en BouwGarant.

Afspraak is afspraak! Aannemersbedrijf Scholtmeijer doet er alles aan om zijn afspraken na te komen. Wij helpen u graag verder om uw woning zo goed mogelijk te bouwen.

In 1999 heeft de heer H.L.P. Scholtmeijer als 7de generatie het bedrijf van zijn vader overgenomen, na zijn afstuderen als bouwkundig ingenieur aan de Hanzehogeschool te Groningen. Hij heeft zich gevestigd aan de Middelhorsterweg 57 waar het bedrijf sinds de jaren 60 gehuisvest is.

DIRECT CONTACT? BEL 050 534 72 88