Onze werkwijze

U heeft bouwplannen. Dat kunnen plannen voor een nieuwbouwhuis zijn. Of om uw eigen huis te vergroten. Bijvoorbeeld door een aanbouw voor meer woonruimte. Ook een dakopbouw of een bijgebouw kunnen tot de mogelijkheden behoren. Wij helpen u verder! Want wij luisteren naar wat u wilt. En denken mee over hoe we dat kunnen uitvoeren. Wij zijn úw bouwpartner!

U zit vast vol ideeën. Over hoe uw nieuwe huis of aanbouw eruit moet zien. Maar hoe gaat u het allemaal aanpakken? Uw ideeën vertalen in een ontwerp en bouwtekeningen? Een bouwvergunning regelen? Het is tijd voor een afspraak met ons.

Eenmaal met u in gesprek, luisteren wij naar uw plannen en ideeën. We denken mee over of ze haalbaar zijn. En we geven adviezen over hoe ze werkelijkheid kunnen worden. Natuurlijk binnen uw budget. Misschien is er wel meer mogelijk dan u denkt. U bent toe aan de volgende stap.

Uw bouwplannen in beeld

Het is tijd om onze gesprekken in beelden om te zetten. Dat regelen wij voor u. We vragen een bouwkundig tekenaar om een schetsontwerp voor u te maken. Een architect kan natuurlijk ook, maar alleen als u dat wilt. En als uw budget dat toelaat.

Het schetsontwerp valt in de smaak, dus komen er bouwtekeningen. Daarmee gaan we uitrekenen hoeveel uw bouwplannen gaan kosten. We maken een planning voor de uitvoering ervan en vragen de bouwvergunning voor u aan.

We brengen graag een offerte uit voor de kosten van deze werkzaamheden.

We gaan bouwen

Genoeg gepraat, nagedacht, getekend en gerekend. En we zijn het eens over de bouwsom. U zet uw handtekening onder de aannemersovereenkomst en we gaan bouwen.

We houden u tijdens de bouw steeds op de hoogte. Over de voortgang of over zaken waar we mee te maken krijgen. Soms is er door aanvullende wensen een verandering in de plannen nodig. Dan overleggen we met u de financiële gevolgen daarvan. Pas na uw toestemming gaan we die nieuwe plannen voor u uitvoeren. Zo voorkomen we vervelende verrassingen achteraf.

Afspraak maken?

Op zoek naar een betrouwbare bouwpartner? Eentje die samen met u van uw bouwplannen werkelijkheid maakt? Maak dan een afspraak met ons.

IMPRESSIE

Hieronder staan een aantal timelaps video’s om een goede indruk te krijgen van onze werkwijze bij de realisatie van een woning.

Over Aannemersbedrijf Scholtmeijer

Aannemersbedrijf Scholtmeijer is een oud bedrijf dat al generaties lang van vader op zoon over gaat. Sinds meer dan 100 jaar staat aannemersbedrijf Scholtmeijer bekend als een betrouwbaar en kwalitatief uitstekend bedrijf dat er altijd naar streeft vakwerk te leveren tegen een concurrerende prijs.

Onze kracht is, dat wij met u meedenken. Telkens blijkt dit het fundament voor een goede samenwerking. Het blijft echter niet alleen bij meedenken, ook de uitvoering gebeurt volgens de hoogst denkbare standaard, door mensen die weten waar ze het over hebben en van aanpakken weten. Aannemersbedrijf Scholtmeijer is dan ook op verschillende gebieden gecertificeerd o.a. met het Politiekeurmerk Veilig Wonen en BouwGarant.

Afspraak is afspraak! Aannemersbedrijf Scholtmeijer doet er alles aan om zijn afspraken na te komen. Wij helpen u graag verder om uw woning zo goed mogelijk te bouwen.

In 1999 heeft de heer H.L.P. Scholtmeijer als 7de generatie het bedrijf van zijn vader overgenomen, na zijn afstuderen als bouwkundig ingenieur aan de Hanzehogeschool te Groningen. Hij heeft zich gevestigd aan de Middelhorsterweg 57 waar het bedrijf sinds de jaren 60 gehuisvest is.

DIRECT CONTACT? BEL 050 534 72 88