Meer dan 100 jaar vakwerk in Haren en omgeving

Aannemersbedrijf Scholtmeijer bestaat al ruim 100 jaar! In al die jaren leveren we vakwerk in Haren en omgeving. We hebben daarmee een goede naam opgebouwd. Bovendien zijn we altijd met onze tijd meegegaan. De laatste jaren staat duurzaamheid centraal in onze bouwprojecten.

Zevende generatie

Generatie op generatie is ons bedrijf overgegaan van vader op zoon. Zo ook in 1999. Toen heeft de zevende generatie ons bedrijf overgenomen: Erik Scholtmeijer. Eind 2015 is Bob de Wit mede-eigenaar geworden. Na een samenwerking van meer dan tien jaar zijn Erik en Bob toen compagnons geworden. Beide zijn bouwkundig ingenieur en hebben jarenlange ervaring met ontwerpen, plannen en uitvoeren van bouwprojecten.

Naar bedrijfspand Felland Noord

In maart 2016 is het tijd voor een volgende stap. Na zo’n 55 jaar is het pand aan de Middelhorsterweg te klein geworden. We zijn toen verhuisd naar een groter bedrijfspand op het bedrijventerrein Felland Noord. Hier hebben we de ruimte om onze ambities voor de komende jaren waar te maken. Daarbij ligt onze focus op nieuwbouw van energieneutrale houtskeletbouw woningen.

Forse groei

Ons bedrijf heeft de afgelopen jaren een forse groei doorgemaakt. Ons team is van vijf medewerkers in 2015 gegroeid naar veertien in 2020. Naast Erik en Bob bestaat het team nu uit acht timmerlieden, een werkvoorbereider, een tekenaar en een administratief medewerker.

DIRECT CONTACT?

Interesse in één van onze diensten?
Neem snel contact met ons op of vraag gratis een vrijblijvende offerte aan.

  • Aannemersbedrijf Scholtmeijer
    Felland Noord 7
    9753 TB Haren
  • 050 534 72 88
  • Maandag - Vrijdag: 08:00 - 16:00
  • Zaterdag - Zondag: Gesloten

Over Aannemersbedrijf Scholtmeijer

U bent zelf aan het klussen/verbouwen en zit met vragen of u heeft een bouwkundig probleem en weet niet goed wat te doen? Scholtmeijer verzorgt voor u professioneel advies.

Aannemersbedrijf Scholtmeijer is een oud bedrijf dat al generaties lang van vader op zoon over gaat. Sinds meer dan 100 jaar staat aannemersbedrijf Scholtmeijer bekend als een betrouwbaar en kwalitatief uitstekend bedrijf dat er altijd naar streeft vakwerk te leveren tegen een concurrerende prijs.

Onze kracht is, dat wij met u meedenken. Telkens blijkt dit het fundament voor een goede samenwerking. Het blijft echter niet alleen bij meedenken, ook de uitvoering gebeurt volgens de hoogst denkbare standaard, door mensen die weten waar ze het over hebben en van aanpakken weten. Aannemersbedrijf Scholtmeijer is dan ook op verschillende gebieden gecertificeerd o.a. met het Politiekeurmerk Veilig Wonen en BouwGarant.

Afspraak is afspraak! Aannemersbedrijf Scholtmeijer doet er alles aan om zijn afspraken na te komen. Wij helpen u graag verder om uw woning zo goed mogelijk te bouwen.

In 1999 heeft de heer H.L.P. Scholtmeijer als 7de generatie het bedrijf van zijn vader overgenomen, na zijn afstuderen als bouwkundig ingenieur aan de Hanzehogeschool te Groningen. Hij heeft zich gevestigd aan de Middelhorsterweg 57 waar het bedrijf sinds de jaren 60 gehuisvest is.

DIRECT CONTACT? BEL 050 534 72 88