Duurzaam bouwen met hout

Wij bouwen graag het huis van uw dromen. Tegenwoordig staat bij nieuwbouw duurzaamheid voor iedereen voorop. Voor ons betekent dat bouwen met hout en daarom passen we de houtskeletbouwmethode (HSB) toe. Verder voorzien we uw nieuwe huis van de laatste technieken. Daarmee maken we de woning energieneutraal. Klaar voor een duurzame toekomst.

Houtskeletbouw

Nieuwbouw of aanbouw; wij kiezen zo veel mogelijk voor duurzame oplossingen. Om te beginnen bouwen we onze huizen met kant en klare houten panelen: prefab houtskeletbouw. Bouwen met hout zorgt voor een forse CO2-besparing. Het broeikasgas blijft namelijk opgeslagen in het hout. En we voorkomen de uitstoot van CO2 bij de productie van andere bouwmaterialen.

Houtskeletbouw betekent trouwens niet automatisch dat u een geheel houten huis krijgt. De afwerking bepaalt hoe uw huis er uiteindelijk uit gaat zien. Steen, hout of een ander materiaal. Het maakt dus niet hoe uw huis er van buiten uit moet zien.

Modernste technieken

Duurzaamheid ziet u ook terug in onze energieneutrale huizen. Dat doen we door de modernste technieken toe te passen. Zo maken zonnepanelen uw elektriciteit en verwarmt een warmtepomp uw huis. Dit kunnen we combineren met warmteopslag in de aarde. U bent in ieder geval alvast voorbereid op het gasloze tijdperk. De hoge isolatiewaarde en luchtdichtheid van uw huis zorgen verder voor een aangenaam leefklimaat.

Onze kracht: luisteren en meedenken

U ziet het: wij hebben een idee over hoe uw huis eruit kan zien. Maar is dat ook uw idee? We gaan samen rond tafel om te horen hoe u daarover denkt. Samen bespreken we dan hoe uw droomhuis eruit moet gaan zien! Dat is namelijk onze kracht: luisteren naar wat u wilt en meedenken over hoe we dat kunnen uitvoeren.

Meer weten over hoe we samen tot uw droomhuis komen? Kijk dan op Onze werkwijze.

Nieuwsgierig geworden?
Laten we dan een afspraak maken! Kijk ook eens tussen de reeds door ons gerealiseerde projecten.
Ga naar onze contact pagina om contact met ons op te nemen.

IMPRESSIE

Hieronder staan een aantal impressie foto’s om een goede indruk te krijgen van het bouwen in hout.

Over Aannemersbedrijf Scholtmeijer

Aannemersbedrijf Scholtmeijer is een oud bedrijf dat al generaties lang van vader op zoon over gaat. Sinds meer dan 100 jaar staat aannemersbedrijf Scholtmeijer bekend als een betrouwbaar en kwalitatief uitstekend bedrijf dat er altijd naar streeft vakwerk te leveren tegen een concurrerende prijs.

Onze kracht is, dat wij met u meedenken. Telkens blijkt dit het fundament voor een goede samenwerking. Het blijft echter niet alleen bij meedenken, ook de uitvoering gebeurt volgens de hoogst denkbare standaard, door mensen die weten waar ze het over hebben en van aanpakken weten. Aannemersbedrijf Scholtmeijer is dan ook op verschillende gebieden gecertificeerd o.a. met het Politiekeurmerk Veilig Wonen en BouwGarant.

Afspraak is afspraak! Aannemersbedrijf Scholtmeijer doet er alles aan om zijn afspraken na te komen. Wij helpen u graag verder om uw woning zo goed mogelijk te bouwen.

In 1999 heeft de heer H.L.P. Scholtmeijer als 7de generatie het bedrijf van zijn vader overgenomen, na zijn afstuderen als bouwkundig ingenieur aan de Hanzehogeschool te Groningen. Hij heeft zich gevestigd aan de Middelhorsterweg 57 waar het bedrijf sinds de jaren 60 gehuisvest is.

DIRECT CONTACT? BEL 050 534 72 88